Event: een terugblik op de zomerse barbecue

Op zondag 12 juli 2020 organiseerde Maatjes in Limburg een zomerse BBQ bij de secretaris aan huis. Het event was binnen een half uur – na publicatie op de website – uitverkocht en het was een groot succes. Wij kunnen met veel trots zeggen dat het event voor herhaling vatbaar is.

De weersvoorspelling van het betreffende weekend was nogal wisselvallig. Gelukkig was de secretaris goed voorbereid om deze zomerse BBQ te laten slagen. De tuin werd versierd met een pagode tent met discoverlichting. Iedereen werd welkom geheten en versierd met een hawaii-ketting. Dit om het ijs te door breken. Want een eerste kennismaking kan altijd spannend zijn. Zo ook voor de secretaris. Tijdens deze avond heerste er een gezellige sfeer.  Het duurde weliswaar even voordat de BBQ zijn juiste temperatuur had bereikt en het vlees bereid kon worden. Hopelijk zijn er tijdens deze avond nieuwe en blijvende contacten gemaakt met nieuwe maatjes.

Dankwoord

De secretaris wil een een dankwoord uitbrengen aan iedereen die aanwezig was op deze avond en een extra dankwoord aan de Miquel (initiatiefnemer en voorzitter),  Linda (ad-interim penningmeester) en Guus (maatje)  – voor het helpen en mede organiseren van dit event.

Sfeer impressie

Zie hier een kleine sfeer impressie van de zomerse BBQ.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *