We zijn jullie dankbaar!

Maatjes in Limburg is uitgegroeid tot een grote community. In slechts enkele maanden tijd hebben we de magische grens van 500 leden bereikt. Ondertussen tellen we er al meer dan 600! Leden die soms best wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Iedereen heeft hij in tijden van corona lastiger dan normaal. Of je nu een gezin vormt of single bent, het raakt ons allemaal. De tijden waarin we verkeren zijn onzeker en absoluut niet gemakkelijk. Dit geldt ook voor onze leden, die soms extra kwetsbaar zijn door hun verleden.

We proberen te helpen waar dat kan

De initiatiefnemer van Maatjes in Limburg, heeft enkele grote bedrijven aangesproken met de brutale vraag of zij een duit in het zakje wilde doen. Van supermarkten tot maaltijdbezorgers, hij heeft ze (bijna) allemaal aangesproken. En met succes! We waren verbaasd dat bedrijven zo gul zijn geweest voor ons.

Onze sponsoren op een rijtje

We eren graag wie eren toekomt, ook voor onze sponsoren, groot of klein zijn het onzekere tijden. Het is voor ons absoluut niet vanzelfsprekend dat ze zijn ingegaan op het brutale verzoek van onze initiatiefnemer. Juist daarom eren we ze graag, omdat ze er zonder lang over na te denken heel veel maatjes hebben geholpen met hun sponsoring! We danken nogmaals hartelijke:

Jumbo Franciscus Romanusweg – Zij hebben verschillende maaltijdpakketten beschikbaar gesteld
Videoland by RTL – Zij hebben 80 vouchers beschikbaar gesteld voor 2 maanden gratis Videoland
Thuisbezorgd.nl heeft 4 vouchers van €50 beschikbaar gesteld
Albert Heijn XL Retailpark Roermond heeft tegoedbonnen beschikbaar gesteld

We hebben ons uiterst ingespannen om alles toe te bedelen aan onze maatjes die het écht nodig hebben. Het was een genoegen om met alle bedrijven samen te werken die dit hebben mogelijk gemaakt! 

Dankbare maatjes

Onze maatjes die uitgeloot waren, hebben vol enthousiasme hun maaltijd met ons gedeeld. Sommige konden eindelijk weer eens geniet van heerlijke verse sushi, en andere deden zich te goed aan een lekkere vettige hap. Gelukkig voor de balans is er ook gezond gekookt door onze leden…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *