Veiligheid staat altijd voorop!

We bieden als community maandelijks activiteiten aan. De ene iets meer actief dan de andere. Als we een event organiseren moet dit natuurlijk wel op een veilige manier gefaciliteerd worden voor onze maatjes!

Veiligheid staat altijd voorop

Onze events zijn altijd verschillend. De ene keer bestaat een activiteit uit een barbecue, de andere keer kun je ons vinden midden in de natuur tijdens een wandeling. We realiseren ons dat er tijdens zulke activiteiten ook ongelukken kunnen gebeuren. Ze zitten immers in een klein hoekje.

Certificering 

Het overgrote deel van onze beheerders en bestuursleden heeft een erkend EHBO of BHV diploma. Ze weten dus wat ze moeten doen in het geval van een calamiteit. Ook gaan ze goed uitgerust op pad. Met een goed gevulde EHBO tas, kunnen we tijdens ongelukken direct hulp verlenen.

Zichtbaarheid

Zeker als het een grote groep leden betreft die deelneemt aan een activiteit, is het belangrijk dat onze maatjes ons herkennen!

Daarom hebben onze beheerders tijdens een activiteit in de buitenlucht altijd een hesje aan, duidelijk herkenbaar met ons logo en de tekst TEAM erop gedrukt.

Zo kunnen onze maatjes altijd direct zien wie bij de organisatie hoort. Wel zo prettig natuurlijk!

Communicatie

In het geval van een calamiteit is het zaak dat we snel kunnen handelen en vooral als organisatie, snel kunnen communiceren met elkaar. Daarom draagt de organisatie altijd een portofoon bij zich. Zo kan de organisatie elkaar snel bereiken en ingrijpen indien nodig.

We willen met deze investering bereiken dat onze maatjes zich veilig voelen tijdens een event. Ze kunnen op elk moment tijdens een event op onze organisatie rekenen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *