Event: Wandeling “Natuurlijk Swalmen”

Eenzaamheid, we strijden er als community in Limburg dagelijks tegen. Daarom sluiten we ons graag aan bij de Week tegen Eenzaamheid 2020! Deze zal plaatsvinden tussen 1 en 8 oktober 2020.

Maak kennis met ons tijdens onze wandeling op 3 oktober 2020!

Maatjes in Limburg organiseert in samenwerking met Jort Smeets uit Reuver en onze partner Eigen-Wijs in Zorg een kennismakingswandeling in Swalmen. Voor zowel niet-leden of leden die al lid zijn van onze community is het mogelijk om hieraan deel te nemen. Tijdens een 1,5 uur (maximaal) durende wandeling door het prachtige Swalmen kun je kennis maken met onze community.

Jort Smeets

Onze eigen Jort organiseert onder begeleiding van Louise, eigenaar van Eigen-Wijs in Zorg, deze kennismakingswandeling. Jort is sinds juni 2020 lid van Jongeren Maatjes in Limburg. Hij kon wel een boost gebruiken in zijn sociale leven. Samen met Louise zetten ze hier stappen in en maken daarbij gebruik van onze community. Een mooi voorbeeld waarin onze community ondersteuning geeft; we bieden deze namelijk aan, maar helpen zelf niet bij het vinden van een maatje. Dat laten we graag over aan professionals, zoals Louise. Als sociaal werker kan ze onze community gebruiken voor mensen die moeite hebben met het vinden of aangaan van vriendschappen. In dit geval wordt Jort lid van onze community en wanneer nodig helpt Louise hem om zijn doelen te bereiken.

We zijn er ontzettend trots op dat Jort deze wandeling organiseert, we hebben alle vertrouwen in hem, want het is natuurlijk een hele verantwoording!

Alle informatie over deze wandeling

De wandeling vindt plaats op zaterdag 3 oktober 2020. We verzamelen om 15:20 uur bij het Station te Swalmen(klik voor Google Maps). Rond 15:30 uur vertrekken we gezamenlijk op pad en gaan we genieten van de prachtige route die Jort en Louise voor ons hebben uitgestippeld. De wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren. Na afloop heeft de organisatie geregeld dat we bij Emmaus Perspectief iets kunnen drinken. Wanneer je honger hebt gekregen van alle inspanning, kun je jezelf op eigen gelegenheid te goed doen aan alles wat hun friture te bieden heeft! Rond 18:00 uur sluiten we af en lopen we gezamenlijk terug naar het station van Swalmen. Klik hier om je op te geven.

Maatjes in Limburg

Aan het einde van deze wandeling zal Maatjes in Limburg zich aan iedereen presenteren. Heb je vragen over onze community, wil je misschien lid worden maar twijfel je nog? Of zou je willen bijdragen als ambassadeur? We beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt de vrijwilligers van Maatjes in Limburg herkennen aan hun t-shirt met logo. Vind je het prettig om nu al te weten wie ons vertegenwoordigt? Klik dan hier. Je kunt dan alvast kennis maken met de vrijwilligers achter onze community.

Stichting Maatjes in Limburg

We werken er hard aan om zo snel mogelijk een officiële stichting te worden. Op die manier hopen we nog beter te kunnen strijden tegen eenzaamheid, dat is namelijk ons doel! Bij Emmaus staat een pot, hier mag je een vrijwillige bijdrage in doen om ons te steunen. De opbrengt komt geheel ten goede aan de oprichting van Stichting Maatjes in Limburg.

Poster

Kun je zelf niet meedoen aan deze activiteit? Misschien dat je ons dan zou willen helpen deze wandeling te promoten. Je kunt onze poster downloaden als je hier klikt. Zo kun je ‘m bijvoorbeeld uitprinten en ophangen, of delen op jouw social media. Alle kleine beetjes helpen om sámen te strijden tegen eenzaamheid!

4 reacties op “Event: Wandeling “Natuurlijk Swalmen””

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *