Groeps- regels & informatie

Onze groepsregels zijn er om een prettige en veilige sfeer te creëren binnen onze community. Je kunt onze groepsregels en meest gestelde vragen hier vinden. Kom je toch ergens niet uit? Neem dan gerust contact op met onze beheerders, ze helpen je graag. 

Klik op het logo om de groepsregels te openen.

De meest gestelde vragen van onze leden beantwoordt

In onze Facebookgroep staan de uitnodigingen voor de WhatsAppgroepen. Als je lid bent van onze Facebookgroep(en) en je hier klikt, kun je alle uitnodigingen voor onze WhatsAppgroepen direct terugvinden. 

Onze WhatsAppgroepen zijn exclusief voor onze leden!

Natuurlijk mag dat! We vinden het leuk als je een bericht wilt plaatsen op onze tijdslijn. Zorg er wel voor dat de berichten voldoen aan onze groepsregels. Berichten moeten iets bijdragen aan onze community. 

Maatjes in Limburg organiseert maandelijks leuke events. Onze agenda kun je vinden als je hier klikt. Opgeven kan enkel via het reserveringsformulier, deze vind je onder elk event. 

Als je je via het formulier voor een event hebt opgegeven, krijg je hiervan altijd een bevestiging per e-mail. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar events@maatjesinlimburg.nl

Als je een resevering hebt geplaatst dien je ervoor te zorgen dat je de betaling binnen 2 werkdagen voldoet. Zorg ervoor dat je in de mededeling van de betaling het reserveringsnummer vermeldt! 

Je krijgt van ons na ontvangst van de betaling binnen 5 werkdagen een definitieve bevestiging.

Maatjes in Limburg streeft er elke dag naar om een veilige community aan te bieden. We maken een inschatting of een Facebookprofiel bij ons thuishoort of niet. Toch kan het helaas voor komen dat leden zich niet houden aan onze groepsregels. Maak hiervan direct een melding bij één van onze beheerders. Deze kun je hier vinden. 

Heb je er behoefte aan om te spreken met een vertrouwenspersoon? Klik dan hier om met ze in contact te komen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief!