Onze meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons een Messenger-bericht sturen via de oranje ballon, rechtsonder op alle pagina's.

Maatjes in Limburg is gericht op mensen die een platform zoeken om vrienden te maken. Wij faciliteren een veilige omgeving, waar je op zoek kunt naar een maatje voor het leven. De community is er voor iedereen die zelfredzaam is. Het is geen bezwaar als je hierbij door een sociaal werker geholpen wordt. De minimale leeftijd om lid te worden is 16 jaar. 

We hebben twee communities. Als je klikt op de naam, word je doorverwezen naar de juiste groep.

Nee, Maatjes in Limburg is voor iedereen gratis toegankelijk. Je hebt alleen een Facebookaccount nodig om deel te kunnen nemen. 

Als je lid wilt worden van onze community stellen we een aantal eisen aan jouw Facebookprofiel. Zo houden we onze omgeving veilig en voorkomen we een onprettige sfeer. 

  • Je Facebookprofiel moet ten minste 6 maanden oud zijn;
  • Geheel afgeschermde profielen worden niet toegelaten;
  • Het moet zichtbaar zijn dat jouw profiel actief wordt gebruikt. Denk hierbij aan een profielfoto, gedeelde openbare berichten of bijvoorbeeld een openbaar ingevulde woonplaats.

Helaas is het niet mogelijk om lid te worden van onze community als je geen eigen Facebookaccount hebt. Onze community is gebaseerd op een Facebookgroep, het is dus noodzakelijk om hier een account te hebben.